Voorbereiding
Blijf op de hoogte en volg Nienke
08 September 2007 | Nederland, Driebergen
Deze week druk bezig geweest met afscheid nemen van iedereen, het minder leuke aspect van mij reis:S En nu nog zorgen dat alles in mijn koffers past.. wordt een kunst opzich;)
Ik laat wat van me horen aan als ik aankom!:)
liefs Nienke
08 September 2007 - 12:53
Aafke:
Hee,
Leuk dat je op reis gaat. Voor hoe lang ga je? Ga je eigenlijk rondtrekken of ga je met een organisatie om daar naar school te gaan? Zo ja, welke organisatie heb je uitgekozen?
Vergeleken met jou valt mijn semester in België niet zo veel voor qua afstand:P
Ik wens je heel veel plezier! -
08 September 2007 - 13:12
Chris:
Hey!,
Veel plezier he
groetjesxx -
08 September 2007 - 13:38
Maarten:
Leuk Nienke!
Maak er een super mooie tijd van, geniet volop en beleef alles! Ik ga je zeker weten volgen!
Dikke zoen -
08 September 2007 - 13:40
Kimberley:
Hey Nienk,
het wordt vast geweldig! ik heb er alle vertrouwen in; als er iemand geschikt is voor zo'n uitdaging, ben jij het wel! Ik zal je volgen via internet en ga je ook wel een beetje missen hoor :( heel veel plezier, geniet ervan!
liefs kim -
08 September 2007 - 14:04
Kaz:
Hey
Veel plezier, succes en ik wacht af tot het volgende bericht!
08 September 2007 - 14:25
Miangaly:
Hi! I kind of guessed what all the words meant, but honestly, I had no clue.So I am sorry if I am writing in the wrong space.Anyway, one day left and you will be here, in the USA!Very exciting!Can't wait to see you! -
08 September 2007 - 16:04
Hanna:
wat nou afscheid, je komt naar mij toe:D
we gaan gezellig samen amerika op zijn kop zetten;) heb eigenlijk wel behoefte aan een nederlands gezicht.
super veel succes thuis met afscheid nemen! ik hoop dat ik je snel zie.
xxx
ps: vergeet de hagelslag niet -
08 September 2007 - 17:10
Anneloes:
Hele fijne reis,en onderweg veel plezier! het wordt vast echt een hele gave ervaring! geniet ervan!
kus -
08 September 2007 - 20:24
Heleen:
hee nienke!
Wat is de tijd snel gegaan de afgelopen maanden! Het lijkt wel gister dat we samen op het podium stonden tijdens ons eindexamenconcert.. HEEL veel plezier!!
liefs, heleen -
08 September 2007 - 21:04
Hiske:
Nienke!!! ik heb je niet meer gezien maar wens je belachelijk veel plezier, wijsheid, lol, gekte en groei toe!!!
kusje!! -
08 September 2007 - 21:37
Bouke:
dit ga je niet meenemen ooo my god ik zit echt 3 uur van washington af haha nog tot 1 november en ik ga rond ehh half oktober nog langs washington echt te cool, spreek me is aan op msn ofzo lijkt me wel leuk om ff te meaten hier.. wat ga je doen?? in washington en hoelang ga je blijven? groetjes Bouke -
09 September 2007 - 17:48
Barbara:
Hee Nienke!
Ben je er al?
Heb je een goede reis gehad? Niks naars gebeurd? Ben heel benieuwd naar hoe je het vindt!
Liefs, Bar -
10 September 2007 - 07:30
Aafje:
Zo, jij laat er geen gras over groeien! Een berichtje nog voor je goed en wel weg was! Heel goed, houd dat vol (alleen als je zin hebt!).
Hoop dat het gelukt is met de koffer.. Kon ie nog dicht? Gewoon op gaan zitten, dat helpt meestal wel..
Fijne eerste luierweken!
Kus -
10 September 2007 - 07:36
Bas:
Hey Nien!
Wat leuk, een site! Is je avontuur dan eindelijk begonnen. Heel veel plezier, Geniet ervan! Hoe was de vlucht? Ik lees het wel, hele dikke kus! Bas -
10 September 2007 - 09:40
Espen: