al weer een maand!
Blijf op de hoogte en volg Nienke
09 Oktober 2007 | Verenigde Staten, Washington
Heel Amerika is zich klaar aan het maken voor halloween. Je zit echt overal van die met doodshoofden en pompoenen opgedirkte huizen en iedereen is druk bezig met het bestellen van zijn halloween costuums.
Deze week was het op mijn werk een beetje hectisch want de hoofdonderwijzer ligt in het ziekenhuis en niemand schijnt precies te weten wat ze heeft. Dus er kwamen allemaal andere mensen die haar moesten vervangen en elke dag moest er weer een nieuw iemand gevonden worden. Dat was aan de andere kant ook wel weer gezellig want zo heb ik heel veel nieuwe collega's ontmoet.
Vrijdag ochtend heb ik mee geholpen met het maken van het ontbijt voor daklozen. We moesten om 6 uur s'ochtend daar al zijn dus om 5 uur ons bed uit!!! Daar heb ik vervolgends de hele ochtend scrumbled eggs gemaakt. Ik heb zo'n 3000!!! eieren gemaakt. De daklozen kregen echt een goed ontbijt met: sinasappelsap, kofie, scrumbled egg, gebakken aardappeltjes, vruchtensalade, groenten rijst en muffins toe. Het was gewoon een hele maaltijd. Het is wel interesant om een keertje mee te maken want je zit dan echt de onderlaag van de maatschappij. Bijna allemaal mannen en bijna allemaal zwart.
Verder was het echt heel gezellig om te doen. Ik werkte samen met twee meisjes die dit twee keer per maand deden en die gaven mij meteen hun nummer om een keer te "hanging out" Ze woonden namelijk in een huis met 6 meiden en ze zeiden dat het echt super gezellig was.
Dit weekend ben ik met Kendull en haar vriendinnen mee geweest naar de film: "across the universe" echt een hele goede film met liedjes van de beatles. Echt aan te raden!! Zaterdag heb ik ook nog met Willem getennist en hij heeft mij heel hard laten rennen waardoor ik het rest van het weekend spierpijn had. Zondag ben ik naar Berkley Springs geweest met Willem en Sue. Een vriend van hun heeft daar een super mooi huisje. Berkley Springs is echt de coutry side. De mensen zijn daar in een keer een stuk dikker en slecht gekleed. Het is helemaal wat je bij een amerikaans dorpje voorsteld. Het is daar wel echt super mooi en heb daar wat rondgelopen terwijl Willem en Sue muziek aan het maken waren. Op de terug weg kreeg ik nog een lift van een jongen op een squad. Echt te grappig!!
s'avond lekker uit eten geweest in een heel erg luxe restaurant waar je een klein bolletje ijs tussen de gangen krijgt om de smaak weer te naturaliseren. De volgende dag weer terug naar Washington en s'middags nog even een duik genomen in het zwembad van een vriend van Willem. Wat is het leven toch goed:) ...
En het blijft hier heel warm terwijl de bladeren al vallen.. echt bizar.
heel veel liefs NIenke
09 Oktober 2007 - 15:14
Katinka:
nien! wat super gaaf allemaal... tof dat je daar hebt geholpen, vind ik echt goed van je!!! en erg gezellig ook allemaal zo te horen :)
hoe ga jij verkleed op haloween :P??
liefs xxx